CabeceraMailing

GOZO SALBURUA JARDUNALDIAREN KRONIKA

Maiatzaren 26an, Gasteizko hezkuntza-komunitatea Salburuako gizarte-etxean bildu zen Gozo Salburua jardunaldia ospatzeko, eskola-elikadura iraunkorra eta osasungarria sustatzeko ekimena. EHIGEk eta GPGAk antolatuta, ikasle, irakasle, guraso eta nutrizioan adituak diren profesionalek parte hartu zuten. Albiste osoa hemen.


ESKOLAKO JANTOKIETAN BERTAKO JAKI OSASUNTSUAK NOIZKO?

Elikadura burujabetza helburu duen bidaian, zaila da gure plateretara iristen den elikagaiaren jatorria zein den jakitea. Lurdes Imaz eta Eneko ViƱuela Gure platera, gure aukera ekimeneko kideak elkarrizketatu dituzte Argian, eskoletako jantokietako elikadura eredua hizketagai. Entzun elkarrizketa osoa hemen.

Albiste gehiago

Ortulaguntza zerbitzua martxan, ekoizle txikien "egoera gogorraren" aringarri (Goiena)
Gure platera, gure aukerak profila estreinatu du Instagramen! Jarrai gaitzazu!
Email Marketing Powered by MailPoet