|
|
|
|
GOZO SALBURUA JARDUNALDIAREN KRONIKA
Maiatzaren 26an, Gasteizko hezkuntza-komunitatea Salburuako gizarte-etxean bildu zen Gozo Salburua jardunaldia ospatzeko, eskola-elikadura iraunkorra eta osasungarria sustatzeko ekimena. EHIGEk eta GPGAk antolatuta, ikasle, irakasle, guraso eta nutrizioan adituak diren profesionalek parte hartu zuten. Albiste osoa hemen.
|
|
|
ESKOLAKO JANTOKIETAN BERTAKO JAKI OSASUNTSUAK NOIZKO?
Elikadura burujabetza helburu duen bidaian, zaila da gure plateretara iristen den elikagaiaren jatorria zein den jakitea. Lurdes Imaz eta Eneko ViƱuela Gure platera, gure aukera ekimeneko kideak elkarrizketatu dituzte Argian, eskoletako jantokietako elikadura eredua hizketagai. Entzun elkarrizketa osoa hemen.
|
|
|
Albiste gehiago
|
|
|
|
|
|
|
|
|