Euskara
Castellano
Menu
Nortzuk gara
Gure platera gure aukera
Nor da nor?
Atxikimenduak
Atxikitu zaitez
GOZO II
SUKALDEAK
Praktika Onak
Tokiko, estatuko eta nazioarteko praktika onak
Kataluniako eskola-jantokiak: bidaiaren kronika
Larrabetzuko eskola-jantokia erreferentziazko eredu
Kanariar uharteetako «Ecocomedores» esperientzia
Markinako Bekobenta eskolako jantokia
Eskola-jantokiaren kudeaketa berreskuratu du Markinako eskolak
Orduñako esperientzia pilotua
Erandioko Altzaga Ikastolako IGEari elkarrizketa
Kudeaketa propioak hilabete Laukarizko eskolan
ALLENDE SALAZAR - GERNIKA
Esperientzien mapa
Argitalpenak
Buletin digitala
Gure platera, gure aukera
Beste batzuk
Kontaktua
Euskara
Castellano
‘GOZO elikadura osasungarria eta iraunkorra topaketak’ egingo ditugu urriaren 18an eta 19an Bergaran
Podcast3: baserritik eskola-jangelara
Gozo Salburua jardunaldiaren kronika
GOZO Salburua jardunaldia egingo dugu maiatzaren 26an Gasteizen
Podcast2: Eskola-jantokiak espazio pedagogiko gisa
Abian da ‘Familientzako Elikadura Eskola’ online ikastaroa
Euskadik haurrei zuzendutako elikagai osasungaitzen publizitatea mugatuko du
Ikastetxe publikoetako sukaldeen mapa
EAEko 17 ikastetxeri eskola-jantokiko zerbitzua emateari utziko dio Serunion enpresak
Menu perfektoa, familientzako ihes-gela
1
2
3
…
18
Next »
×
Close
Search