Euskara
Castellano
Menu
Nortzuk gara
Gure platera gure aukera
Nor da nor?
Atxikimenduak
Atxikitu zaitez
GOZO II
SUKALDEAK
Praktika Onak
Tokiko, estatuko eta nazioarteko praktika onak
Kataluniako eskola-jantokiak: bidaiaren kronika
Larrabetzuko eskola-jantokia erreferentziazko eredu
Kanariar uharteetako «Ecocomedores» esperientzia
Markinako Bekobenta eskolako jantokia
Eskola-jantokiaren kudeaketa berreskuratu du Markinako eskolak
Orduñako esperientzia pilotua
Erandioko Altzaga Ikastolako IGEari elkarrizketa
Kudeaketa propioak hilabete Laukarizko eskolan
ALLENDE SALAZAR - GERNIKA
Esperientzien mapa
Argitalpenak
Buletin digitala
Gure platera, gure aukera
Beste batzuk
Kontaktua
Euskara
Castellano
Agroekologia sustatzea, eskolako elikadura hobetzeko Cabo Verden
Murumendi LHI: “Sukaldeko proiektuaren lehen bertsioa ezagutu dugu jada”
2030 menua: menua eraldatzea elikadura-eredua eraldatzeko
Eskola-jangela seguruak berma daitezke COVID garaian
Alderdi guztiek indarrean dute 2019ko urriaren 24eko Legebiltzarreko akordioa
Eskola-jantoki bakar bat ere ez itxi
Superbotereak gosarian
Gure Platera Gure Aukeraren balorazioa irailean eskola-jantokiak irekitzeari buruz
Menorca eskolako platerean
Eskoletako plazak, plazetarako eskolak
« Prev
1
…
7
8
9
10
11
…
18
Next »
×
Close
Search