• Euskara
  • Castellano
Gure Platera Gure AukeraGure Platera Gure Aukera
  • Nortzuk gara
    • Gure platera gure aukera
    • Nor da nor?
    • Atxikimenduak
    • Atxikitu zaitez
  • GOZO II
  • SUKALDEAK
  • Praktika Onak
    • Tokiko, estatuko eta nazioarteko praktika onak
    • Kataluniako eskola-jantokiak: bidaiaren kronika
    • Larrabetzuko eskola-jantokia erreferentziazko eredu
    • Kanariar uharteetako «Ecocomedores» esperientzia
    • Markinako Bekobenta eskolako jantokia
    • Eskola-jantokiaren kudeaketa berreskuratu du Markinako eskolak
    • Orduñako esperientzia pilotua
    • Erandioko Altzaga Ikastolako IGEari elkarrizketa
    • Kudeaketa propioak hilabete Laukarizko eskolan
    • ALLENDE SALAZAR - GERNIKA
  • Esperientzien mapa
  • Argitalpenak
    • Buletin digitala
    • Gure platera, gure aukera
    • Beste batzuk
  • Kontaktua
  • Euskara
    • Castellano
  1. Home
  2. Atxikimenduak

Atxikimenduak

  • EHNE Bizkaia
  • STEILAS
  • LAB
  • ESK
  • EHIGE
  • Sortzen
  • Etxalde
  • Bidezko Elikadura
  • Derioko Nekazaritza Eskola
  • Berton Bertokoa
  • Jangurie
  • Ortutik Ahora
  • Sustraiak katering
  • Basortu agroekologia elkartea
  • Jantokikoa-Urdaibaiko ekoizle ekologikoen elkartea
  • Sorkin
  • Ekipare
  • Laia Ekosormena
  • ENEEK Euskadiko Nekazaritza eta Elikadura Ekologikoaren Kontseilua.
  • CCOO Irakaskuntza
  • Aiaraldea Ekintzen Faktoria
  • Azoka plaza 2.0 proiektuko talde eragilea (Azpeitia)
  • Bionekazaritza
  • Goiener
  • Mensa Cívica
  • Hazia, elikagaien segurtasuna

Ikastetxe publikoetako sukaldeen mapa

2.0 Gida

Gure platera, gure aukera

Dame Veneno kanpaina

GurePlateraGureAukera buletin digitala

Harpidetu gure buletinera, eta jakinaren gainean edukiko zaitugu:

Berrikusi zure sarrerako ontzia edo spam-aren karpeta, harpidetza berresteko.

  Twitter  
Buzón de sugerencias   Noticias
  Facebook  

Laguntzailea

Privacidad / Contacto

×Close